Annonce
Rejser

Vind et rejsegavekort på 5000 kroner

Så er det tid til femina kvindeløb - og til at rejsefeberen melder sig. Vores sponsor Apollo sætter et rejsegavekort til en værdi af 5000 kr. på højkant - og overskuddet går til Røde Kors. Held og lykke!

Drømmer du også om sommerferie? Eller er du allerede ved at planlægge vinterferien? Så skal du være med i konkurrencen om et gavekort til Apollo på 5000 kr. Og det bedste af det hele? Overskuddet fra konkurrencen går til Røde Kors’ arbejde i Danmark og resten af verden.

Læs alle betingelser for Apollos gavekort her >

Svar korrekt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor mange byer finder FEMINA kvindeløb sted i?

Skriv 1 og send til 1240, hvis du mener, at svaret er én by

Skriv 7 og send til 1240, hvis du mener, at svaret er syv byer

Det koster 50 kr. at deltage og overskuddet går til Røde Kors.

Sidste frist for deltagelse er 12. juni 2017. Vinderen får direkte besked.

Læs mere om femina kvindeløb her

 

 

Røde Kors anvender overskuddet fra SMS gættekonkurrencen til at støtte Røde Kors’ arbejde med at forhindre og afhjælpe menneskelig nød og lidelse. Du skal være 18 år for at deltage. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret.

Konkurrencen løber fra 8. maj 2017 til og med 12. juni. Det koster 50 kroner + alm. sms-takst at deltage. Vinderen findes blandt alle de korrekte svar og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Telefon: +45 35 25 92 00. Røde Kors har opnået tilladelse til SMS gættekonkurrence fra Spillemyndigheden d. 10. april 2017. Ved deltagelse tillader du, at Røde Kors kan kontakte dig med henblik på at skabe flere midler til Røde Kors’ arbejde. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten AFMELD til 1240.

Røde Kors påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.