Annonce
Krop & velvære

Yoga, når det passer dig

Har du svært ved at finde tid til yoga i din hverdag? Er der langt til det nærmeste yogastudie? Rejser du meget? Eller har du bare svært ved at komme ud ad døren, når du først er kommet hjem? Så er det nye danske yogasite, YogaStream, måske noget for dig.

Sundere, stærkere, smidigere. Vi ved det godt. Yoga har en lang række fysiske og mentale fordele. Alligevel kan det være svært at få passet yogaen ind i en travl hverdag. Men med lanceringen af det nye danske yogasite, YogaStream, er der hjælp at hente.
 
YogaStream er et online yogaunivers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle at landets dygtigste yogalærere, når det passer dig – uanset hvor, du befinder dig i verden. Alt hvad det kræver er en computer, tablet eller mobil med adgang til internettet, så er du i gang.
 
Skræddersy din praksis til dine behov På YogaStream finder du over 400 yogavideoer af forskellige varighed, stilart, niveau og fokus, og der kommer nye videoer til hver uge. Det giver dig mulighed for at sammensætte din yogapraksis, så den til passer dine behov - hvad end det er 90 minutters intensiv Vinyasa eller 30 minutters blid og afstressende Yin-yoga.
 
Vil du arbejde mere intensivt med et særligt fokus, kan du vælge at følge et forløb. På YogaStream finder du over 30 yogaforløb med fokus på bl.a. styrke, stress, søvnløshed, detox, meditation, hormonbalance og fertilitet. Her bliver du taget i hånden og guidet gennem din praksis dag for dag.
 
Ubegrænset yoga for 99,-/mdr. YogaStream er yoga, alle har råd til. På YogaStream er de første 14 dage altid gratis, Herefter koster et medlemskab 99 kr. om måneden. For det beløb, kan du dyrke alt den yoga, du vil. Se mere på: www.yogastream.dk
 
Psst ... Alle, der er med på femina vild med yoga, kan glæde sig over en hel måneds gratis adgang til YogaStream.

 

Læs mere om: