Annonce
Krop & velvære

Hvad har disse tre kvinder tilfælles?

De har alle tre inkontinens. Det er de ikke alene om. Inkontinens rammer kvinder i alle aldre og af forskellige årsager, men kan heldigvis afhjælpes.

 
Hvem: Liza Nowak, 38.
Hvad: Supporter, gift og har to børn på 6 og 13.
Udfordring: Min inkontinens startede for ca. tre år siden. Det er mest, når jeg er meget aktiv fysisk. Men jeg er flittig med bækkenbundsøvelser hver dag – og det hjælper!
 
 
Hvem: Ulrika Svedborn Jensen, 46.
Hvad: Redaktør, single og ingen børn.
Udfordring: Inkontinens hører med til at være lattermild! Jeg har tisset i bukserne af grin, så længe jeg kan huske. Det er bare en del af mig.
 
Hvem: Vicky Voss Klinge, 39.
Hvad: Receptionist, gift og mor til to børn på 9 og 19.
Udfordring: Jeg har haft inkontinens, siden jeg gik i skole, det er en familiesvaghed, så jeg har aldrig været glad for at hoppe i trampolin. Som ung var jeg flov, men ikke i dag.
 

Vi vil ikke lade os begrænse!

En ud af tre kvinder over 35 vil på et tidspunkt i deres liv opleve inkontinens, men kombinationen af knibeøvelser og sikker beskyttelse kan give én hverdagen tilbage, så man alligevel kan grine igennem med veninderne. De nye TENA Lady Discreet er sikre, men også så tynde, at du kan tage lige det tøj på, du har lyst til. Og hvis du samtidig træner din bækkenbund, kan du reducere inkontinens markant – og når du først har lært, hvordan du skal gøre, kan du lave øvelserne hvor som helst når som helst, og det er aldrig for sent at begynde. De bedste øvelser kan du finde på TENA.dk