Annonce
Kost & motion

Triaction-challenge: De barske realiteter

Vores tre seje challenge-deltagere er i fuld gang med løbe- og kostprogram. Og det går nemt som en leg. Naah, det er ikke helt sandt. Faktisk er det hårdt arbejde for alle tre. For sådan er det nogle gange med sundhed. Se videoen af de tre deltageres egne optagelser fra de første uger her - og del dine egne udfordringer med os på Instagram.

Sport og motion handler ikke om at se godt ud, mens vi gør det - men om hvor godt det får os til at føle. Det er de tre deltagere i vores 10 ugers sundhedsforløb med Triaction by Triumph helt med på. Og alligevel kan det godt knibe lidt med begejstringen undervejs ...

Det ér bare ikke altid lige sjovt at være sund. Nogle gange skal vi virkelig tage os sammen for at komme ud på den løbetur. Og sådan må det faktisk godt være. Så kan vi glæde os, når det lykkes - og sige pyt, når sofaen alligevel trak mere end løbeskoenen. Målet med sundhed er jo først og fremmest at have det rigtig godt med os selv. Så nogle gange kan det være godt at huske på, at alt det sunde, vi gør, gør vi FOR os selv - ikke imod os selv. 

#sportybeforepretty

På feminas redaktion er der stor forskel på aktivitetsniveauet, og hvad vi mener, når vi snakker om sundhed for os hver især. Men uanset, hvor meget eller lidt vi træner, er vi enige om én ting (som også de tre challenge-deltagere kan skrive under på): Det gælder ikke om at se godt ud imens - det gælder om at GØRE det.

Har du det på samme måde? Så vil vi meget gerne se dit sporty selfie (og høre om, hvor hårdt eller nemt det er for dig at komme af sted)! Læg det op på Instagram og tag @feminadk og brug hashtagget #sportybeforepretty - fordi vi gerne vil slå et slag for, at sport og sundhed handler mere om velvære end om udseende.