Annonce
Kost & motion

Træning med Pernille Bume - konkurrencens regler og vilkår

Se her, hvilke regler og vilkår der gælder for konkurrencen om en træningssession i Fitness World med Pernille Blume.

Arrangør: Unilever Danmark A/S, Ørestads Boulevard 73, 2300 København S, Denmark,  [email protected]

Regler for deltagelse: Alle personer, der er fyldt 18 år og er fastboende i Danmark kan deltage i konkurrencen, bortset fra ansatte i de firmaer, der har medvirket til denne konkurrences tilblivelse.

Tidspunkt for konkurrencen: Konkurrencen begynder d. 23.10.2017 og slutter d. 30.11.2017 Unilever Danmark A/S trækker lod om vinderne d. 01.12.2017. Vinderne får besked direkte.

Deltagelse: Man kan deltage i konkurrencen ved at udfylde deltagelsesblanketten. Deltagelse i konkurrencen forudsætter ikke køb. 

Præmie: Der vil blive trukket lod mellem deltagerne om en trænings session til en værdi af DKK 555. Transport er på vinderens egen regning. Gevinsterne kan ikke ombyttes til penge eller andre produkter. Opstår der uenighed omkring deltagelse, præmier, vindere eller andet relateret til konkurrencen er Unilever Danmarks afgørelse endelig. I tilfælde af uforudsete omstændigheder forbeholder Unilever Danmark sig retten til at erstatte præmien med af samme eller højere værdi.

Arrangørens ansvar: Arrangørens ansvar i forhold til deltagerne overgår ikke i reglerne nævnte præmieværdi eller -antal. Unilever er ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab eller skader som følge af accept af betingelserne for deltagelse i konkurrencen eller i forbindelse med præmien.

Ved deltagelse i konkurrencen binder deltageren sig til at overholde konkurrencens officielle regler.

Skat: Unilever Danmark A/S er ansvarlig for at betale den lovpligtige skat af gevinsterne.

Behandling af private oplysninger: Private oplysninger er til brug i forbindelse med kampagnen. Ved deltagelse af konkurrencen anses du for at have accepteret og være bundet af reglerne og at samtykke i databehandlerens indsamling af dine personlige data og overførelse af dine personlige data til den dataansvarlige med henblik på administrationen af denne kampagne. Se mere på http://www.unileverprivacypolicy.com/da_DK/Policy.aspx

 

Læs mere om: