Annonce
Kost & motion

Seje kvinder søges!

Vi er på jagt efter tre kvinder, der kunne tænke sig at deltage i et 10 ugers forløb med femina og triaction by Triumph.

Drømmer du om at styrke formen, komme i gang med løb igen efter en skade, sygdom eller en livskrise, eller bare om at få etableret gode, sunde løbevaner – og vil du dele din vej dertil med os andre? Så er det dig, vi leder efter! 
 
I løbet af foråret 2017 vil vi nemlig gerne følge tre kvinder tæt i et trænings- og sundhedsforløb op til femina kvindeløb. De tre kvinder får udarbejdet et træningsforløb, der passer til lige præcis deres udfordringer og mål, af tv-vært og løbeekspert Sara Maria Franch Mærkedahl og diætist Gitte Høj.
 
Derudover bliver I udstyret med gratis sportsbh fra triaction by Triumph og får selvfølgelig gratis deltagelse til femina kvindeløb i den by, I helst vil deltage i – plus gratis deltagelse ved triaction x femina social run i København 22. april eller Århus 6. maj.
 
Vi leder efter dig, der …
  • Er interesseret i at komme i gang med at løbe. Vi har ingen krav til din form eller erfaring – bare du er åben over for at prøve et personligt tilpasset træningsforløb. Måske har du aldrig prøvet at løbe før, måske skal du i gang igen efter en skade, en fødsel eller en skilsmisse, måske har du aldrig kunnet løbe på grund store bryster, eller måske vil du gerne tabe dig.
  • Selv vil kunne lave mindre videooptagelser med din smartphone, hvor du taler til kameraet.
  • Har mulighed for at deltage i 2 løbeevents i perioden april-juni.
  • Kan komme til København til filmoptagelser 1. og 2. marts 2017. (Triumph dækker rejseudgifter)
  • Synes, det kunne være sjovt at teste sportsbh’er, få opbygget en løberutine og sunde vaner med hjælp fra professionelle eksperter - og være tester for femina x triaction by Triumph.
  • Er charmerende, udadvendt og klar på en udfordring.
 
 
Vi skal have din mail inden 13. februar. De tre udvalgte får direkte besked.
 

Inden du sender din mail, så læs her:

Hvis du bliver en af de tre udvalgte og deltager i forløbet, giver du samtidig Triumph fuld og sluttelig tilladelse til at bruge kampagnens billeder, videoer, kommentarer, samt fornavn og alder til markedsføring af triaction by Triumph på femina.dk og Feminas Facebook og Instagram i 2017 og 2018. Dine kontaktoplysninger vil ikke fremgå af noget markedsføringsmateriale og vil ikke blive brugt af Triumph til andre formål. Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Vær opmærksom på, at der ikke gives vederlag for deltagelse eller brug udover tildelte testprodukter.

Alle kontaktoplysninger vil endvidere blive behandlet i overensstemmelse med persondatalovens regler. Når du tilmelder dig forløbet, giver du samtykke til Triumphs brug i overensstemmelse med ovenstående.

Læs mere om regler og vilkår for konkurrencen her