Annonce
Kost & motion

Hoppende bryster, når du løber? Ikke længere.

Er der noget, der kan gøre det bøvlet og ubehageligt at løbetræne, så er det, hvis barmen hopper og danser imens. Men sådan behøver det ikke være! Vi har testet, om den rigtige sportsbh kan gøre en forskel - også for os med større barm. Og ingen grund til at holde resultatet hemmeligt: Det kan den!

Når vi løber, bevæger barmen sig i gennemsnit 7,5 til 20 centimeter. Den bevægelse kan minimeres markant med den rigtige sportsbh. Derfor har vi prøvet forskellen på en ikke-støttende bh og Triaction by Triumph Control Lite sportsbh.

Hvad betyder bounce control?

Kort sagt: Hvor godt en sportsbh støtter. Og den lidt længere forklaring: Ved Portsmouth University har man lavet et stort studie med test af sportsbh'ers bounce control. De testede forskellen på support uden sportsbh - og med forskellige sportsbh'er, heriblandt Triaction by Triumph. Testgruppen bestod af 12 kvinder i alderen 20 til 40 år med bh-størrelsen 75D, som løb på løbebånd med 10 km i timen. Se mere her.

Vi har selv testet Triaction by Triumph Control Lite sportsbh'en, som det ses i videoen her. Sportbh'en er velegnet til løb og fås i størrelserne 75C-85F til 499 kr. Find den her - Triumph anbefaler dog, at du kommer ned i en butik og får en fitting, så du får den helt rigtige størrelse. Det er lige så vigtigt i en sportsbh, som det er med en almindelig bh.