Annonce
Kost & motion

3 udfordringer - 10 uger

Triumph og femina er gået sammen om at hjælpe tre kvinder til at træne sig op til femina kvindeløb 2017. De bliver selvfølgelig udstyret med sportsbh'er fra Triaction by Triumph, og så gælder det ellers om at komme i gang med løbe- og kostplanerne - udarbejdet af kost- og løbeekspert Gitte Høj.

Lær de tre seje kvinder og deres udfordringer at kende her - og følg dem løbende her på siden.

SE MERE: LØBEPROGRAMMERNE & KOSTPLANEN

Vi har bedt Gitte Høj, som er løbetræner, kostvejleder og forfatter til bogen "Boost dit løb" sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl, om at hjælpe tre seje kvinder til at blive klar til at løbe femina kvindeløb 2017. De tre kvinder har som udgangspunkt hver deres udfordring, men dybest set handler det om at få etableret nogle gode, sunde vaner, som kan forenes med familie, job og livet generelt.

Mette Line er 41 år og har været igennem et hårdt kræftforløb med flere operationer og behandlinger siden 2005. Hendes familie er superaktiv, og hun vil gerne med ud og bevæge sig og nyde motion igen. Det kræver en rolig og tryg opstart, og det hjælper Gitte hende med.

Randi lever et travlt liv med chefjob og fuld knald på familielivet oveni, så det er svært at få tid til de sunde vaner, hun så gerne vil have implementeret. Derfor fokuserer Gitte på en plan for løbetræning og kost, der først og fremmest er overskuelig og nem at følge.

Vibeke har aldrig løbet. Hun vil rigtig gerne - og har da også investeret i superlækert træningstøj og haft høje ambitioner mange gange - men det er aldrig rigtig blevet til den gode vane, hun drømmer om. Nu er det spændende, om forløbet her kan gøre hende forelsket i løb - og vænne hende af med at spise de daglige chokolademadder, hun efterhånden er træt af.