PSYKOLOGI

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

 

Hvordan du bliver bedre til at vælge – og bedre til at leve med, at livet også rummer forkerte valg. Spekulerer du over, om du er gift med den rigtige? Om du skulle have uddannet dig anderledes? Om du brude droppe hamsterhjulet og tage på jordomrejse? Vi er så bange for at vælge forkert, at vi indimellem slet ikke tør at tage et valg. Men i virkeligheden er der kun én ting, vi bør frygte – nemlig at stå stille og ikke turde satse.

Hvem der har ansvaret, når man går ned stress. Er det dig selv, eller er det din arbejdsgiver? To eksperter debatterer, hvor ansvaret ligger, og to ærlige kvinder fortæller om, hvorfor de gik ned med stress.

Spændende mænd og kvinder i ærlige interviews. Vi har blandt andet snakket med Morten Messerschmidt om at tro på Gud og om kærligheden til den 22 år ældre Dot. Du kan også møde juvelhandler Katerina Pitzner, der fortæller om at finde sig selv efter en hård opvækst og om at have direkte adgang til en højere intelligens.

Smugkig i det nye nummer her:

Smugkig i PSYKOLOGI nummer 7

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer 2. december.

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI