Psykologi

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Hvordan det føles, at … have OCD, at få en bevidsthedsudvidende oplevelse, at vinde i Lotto.  I det nye nummer har vi et stort tema, hvor vi tager dig med ind i en anden persons indre for en stund. Syv mennesker fortæller deres usædvanlige historier og de følelser, der knytter sig til dem – og hvordan de i nogle tilfælde ændrede deres liv.  

Inspirerende kvinder og mænd i ærlige interviews. Læs for eksempel et stort interview med den nyudnævnte direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, om terapi, skilsmisse og sin mangel på moral – og hvis mening med livet konstant er at rive tæppet væk under sig selv. Læs også om Alberte Windings syn på livet, kærligheden og døden, og få et indblik i forfatter Morten Papes opvækst i en ghetto på Amager – og hvordan det påvirker ham som menneske i dag.

Hvordan du kan bruge din irritation konstruktivt. Irritation kan være en uhensigtsmæssig – og uacceptabel følelse – men ikke desto mindre en, som rammer os alle sammen fra tid til anden. Vi ser nærmere på, hvad vi rent faktisk kan bruge følelsen til. Den har nemlig en vigtig funktion. 

Smugkig i det nye nummer her:

Smugkig i PSYKOLOGI nummer 4

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer 24. juli

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI