PSYKOLOGI

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Hvorfor forelsker man sig i den, man gør? Og findes den forkerte partner overhovedet? Dét sætter vi fokus på med et stort tema om kærlighed og parforhold, hvor vi går helt ind i kærlighedens psykologi, og hvordan den påvirker og udvikler os.

Hvordan du stopper tankemylder og bekymringer. Vi kender det alt for godt: Tankerne kører i ring og ødelægger både vores nattesøvn og energiniveau. Vi går ind i, hvad grublerierne handler om – og hvordan vi stopper dem! 

Inspirerende mennesker i ærlige interviews. Læs for eksempel et stort interview med Emilie Brandt om kampen for at få sin far, modeskaberen Erik Brandt, tilbage, der de sidste 15 år har været alkoholiker. Læs også om Bodil Jørgensens syn på livets største glæder, smerter og udfordringer, og om Leonora Christina Skov, der fortæller om sin barndom, hvor præstationer var det, der talte, og kærlighed var en mangelvare.

Hvordan du finder modet til at gøre det, du drømmer. Nogle mennesker kaster sig frejdigt ud i at forfølge deres drømme, men mange af os har svært ved at finde modet. Vi ser nærmere på, hvordan vi overkommer angsten og finder frem til at turde.

Smugkig i det nye nummer her:

Smugkig psykologi nummer 5

Det nyeste nummer af PSYKOLOGI udkommer 24. juli

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI