PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Hvordan man kan have en depression, selvom man udadtil virker smilende og velfungerende. Er du hende, der altid smiler, passer dit job, dine børn og dit hjem, men som indvendig er både trist og modløs? Så lider du måske af det, man kalder ”smiling depression”. Bliv klogere på, hvad der ligger bag, hvad du selv kan gøre – og hvordan du hjælper din nærmeste, hvis smilet dækker over en alvorlig lidelse. 

Forbudte følelser, vi ikke tør være åbne om. Skam, jalousi, sorg, ensomhed og usikkerhed er bestemt ikke følelser, vi skilter med. Men det er hverken rart, sundt eller konstruktivt at dømme de skamfulde følelser ude. Læs hvorfor – og hvordan vi bliver bedre til at rumme dem. Mød også tre kvinder, som fortæller åbent om deres 'forbudte' følelser.

Hvordan du ændrer på dine triste tanker. Med selvhjælpsdronningen Byron Katies terapeutiske model The Work kan du ændre de negative tanker, som fylder i dit liv. Noget, som utvivlsom vil gøre de fleste af os mere lykkelige. Se, hvordan The Work fungerer i praksis, og hvordan du selv bruger metoden. 

Smugkig i det nye nummer her:

Smugkig i PSYKOLOGI nummer 6

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer 23. oktober.

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI