Annonce
Negle

IMEDEEN Hair & Nails: Vi har testet

Stærke negle og smukt hår - det vil vi gerne have! Derfor har vi sat Julie fra feminas redaktion til at teste IMEDEEN Hair & Nails, som kan bidrage til at vedligeholde håret og styrke neglene.

IMEDEEN Hair & Nails bidrager til at vedligeholde et smukt hår og smukke negle. Kost, livsstil og andre udefra kommende faktorer påvirker hår og negle. De nødvendige næringsstoffer, der skal til for at bevare hår og negle smukke og skinnende, kommer indefra. Supplér din daglige skønhedsrutine
med en IMEDEEN Hair & Nails-kapsel, som hjælper dig med at vedligeholde et smukt hår og smukke negle indefra. Kapslerne bør tages minimum 4-6 måneder for at opnå en effekt.
Aktive ingredienser:
• Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår
• Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle
• Vitamin B₂ bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress
• Vitamin B₁₂ spiller en rolle i celledelingsprocessen
 

Webjournalist Julie har testet

Hvorfor ville du gerne teste IMEDEEN® Hair & Nails®?

– Både mit hår og mine negle kunne godt trænge til noget ekstra kærlighed. Og derfor var jeg hurtig til at springe til, da jeg fik muligheden for at styrke dem med IMEDEEN.

Hvordan har dit hår og dine negle det generelt?

– Mit hår er meget fint med lidt fald og småkrøller og ikke megakraftigt. Det kommer nemt til at se tørt ud og knækker, når jeg glemmer at passe godt nok på det. Mine negle har også lidt tendens til at knække, og på et tidspunkt følte jeg, det nærmest var nødvendigt at bruge et godt lag neglelak for at holde dem stærke nok. Sandheden er nok snarere, at de har brug for noget styrke indefra. Så det var på tide med noget skønheds-omsorg!

Hvordan har det været at spise kapslerne?

– Fint. Jeg fik rimelig hurtigt gjort det til en del af min morgenrutine lige at huske den daglige kapsel, og så kørte det bare derfra.

Hvilke ændringer har du kunnet mærke, siden du begyndte for nogle måneder siden?

– Jeg har kunnet mærke det meget tydeligt på mine negle, som ret hurtigt blev meget mere modstandsdygtige og markant pænere. Jeg bruger ikke særlig tit neglelak længere, for jeg synes egentlig, de er ret fine naturel.
 
PP-IME-DNK-0091
Læs mere om: