Annonce
sygeplejerske
Makeup & hudpleje

Sygeplejerske: Sådan får jeg frihed til at yde 100 %

Annika arbejder som sygeplejerske – og kommer fysisk tæt på mange mennesker i løbet af en dag. Derfor betyder det meget for hende at dufte rent og godt.

 
De fleste af os vil gerne dufte dejligt, men det er særlig vigtigt for Annika, der er sygeplejerske og i tæt kontakt med mange mennesker hver dag. Hendes krav til en deodorant er derfor, at den skal dufte rent og friskt, så den er så lidt forstyrrende for andre som muligt.
– Det giver mig en tryghed, at jeg har en deodorant på, der dufter godt. Og det giver mig frihed til at yde mit arbejde som sygeplejerske 100 procent, at jeg ikke skal tænke på lugtgener, når jeg er tæt på patienterne.
 
Annika har behov for en deodorant, hun kan regne med – hele dagen. Vi lod hende derfor teste Dove Original Roll-on, som dufter rent og dejligt, beskytter mod sved og samtidig plejer huden under armene.
– Efter jeg har brugt Dove i et stykke tid, der er mine armhuler blevet rigtig smidige og bløde og man føler sig velplejet når man bruger Dove.
 
DANSKE KVINDER TESTER*
Femina har fået 200 kvinder til at teste en række af Doves produkter derhjemme. De har blandt andet testet Dove Original Roll-on ligesom Annika.

Flertallet af danske kvinder oplever at Dove Original Deodorant plejer deres armhuler*

*) Undersøgelsen er foretaget med 200 danske kvinder rekrutteret via femina.dk i 2017. De testede Dove Original Roll-on hver dag i 7 dage.

 

En deodorant, der beskytter og plejer

Hvis du gerne vil have en deodorant, du virkelig kan stole på, rammer du plet med denne klassiske Dove-antiperspirant. Dove Original giver dig op til 48 timers beskyttelse, så du kan være tryg hele dagen (og længere endnu). Den indeholder ¼ fugtighedscreme, der plejer den sarte hud under armene og gør huden blød og glat.
Læs mere om: