Annonce
Smuk hud
Makeup & hudpleje

Smuk hud: Sådan spiser du dig til en gladere hud

Tørster din hud efter fugt og kærlighed? Det handler ikke kun om mængden af dyre cremer, for faktisk kan det, du spiser, også påvirke din hud - og heldigvis i en positiv retning. Læs her, hvilke gode ting du kan forkæle din hud med.

ÆG

Styrker cellefornyelsen 
af hud og hår.
På grund af indholdet af: Biotin.
Derfor er det godt: Biotin er med til at danne keratin, som medvirker til dannelsen af både nye hudceller og hår.

Tip!
Sørg for at spise et æg hver eller hver anden dag.

ØSTERS

Bekæmper oxidativt stress 
fra frie radikaler.
På grund af indholdet af: Mineraler.
Derfor er det godt: Ligesom med vitaminer er der også visse mineraler, der er vigtige for en smuk hud. Jod bidrager til en normal hud, mens kobber og zink beskytter mod oxidativt stress. Kobber og zink får du f.eks. fra østers.

Tip!
Andre gode kilder til mineraler er mejeriprodukter, bønner, fuldkorn og chokolade.

GULERØDDER

Beskytter din hud mod oxidativ stress forårsaget af uv-bestråling.
På grund af indholdet af: A-vitamin og C-vitamin
Derfor er det godt: Gulerødders høje indhold af betakaroten, som er et forstadium til A-vitamin, og C-vitamin bidrager til at forberede huden til solen ved at beskytte cellerne mod oxidativ stress forårsaget af uv-stråler. Gulerødder gør det dog ikke alene, så sørg altid for at have solcreme på, når du er ude i solen, hvis du gerne vil passe godt på din hud – og undgå øget aldring af huden.

Tip!
Betakaroten omdannes i kroppen til A-vitamin. Flere af kroppens celler, også hudens celler, har behov for A-vitamin. A-vitamin bidrager derfor til en normal hud.

VAND

Fugter huden.
På grund af indholdet af: ja, vand.
Derfor er det godt: Hudens udseende afhænger af flere ting, blandt andet hudcellernes væskebalance. Den er vand med til at sikre.

Tip!
Får du for lidt vand? Investér i en vandflaske, og prøv at få drukket en halv liter vand mere om dagen, end du plejer. De fleste har brug for mellem 1,5 og 2 liter vand om dagen for at holde væskebalancen.

IMEDEEN

Mindsker synligheden af fine 
linjer og rynker samt bidrager 
til forbedring af hudens kvalitet 
og fugtbalance, beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress 
og dannelse af kollagen.
På grund af indholdet af: Fiskeekstrakt, lycopen, vindruekerneekstrakt, vitamin C og zink.
Derfor er det godt: IMEDEEN® Time Perfection® arbejder i hudens dybe lag, hvor cremer ikke kan nå ned. IMEDEEN® Time Perfection® bidrager til at bekæmpe synlige tegn på ældning. Fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige, når du er i 40’erne. Produktet indeholder det særlige Marine Complex™, som er rigt på proteiner og polysakkarider, som minder om dem, der naturligt findes i hudens støttevæv, og LycoPhence GS Forte™, et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, vitamin C og zink.

Tip!
Tag to tabletter dagligt. For at få det bedste ud af IMEDEEN TIME PERFECTION™ anbefales det at tage hudpleje-
tabletterne i mindst 12 uger.

PP-IME-DNK-0063

Læs mere om: