Annonce
Makeup & hudpleje

Sensitiv hud? Sådan passer du bedst på den

Er din hud sensitiv, eller kender du til problemer med tørre områder? Løsningen kan være en enklere hudplejerutine med plejeprodukter, der indeholder få ingredienser og ingen konserveringsmidler.

De af os, der kæmper med rødmende, tør eller sensitiv hud, ved, hvor vigtigt det er at vælge produkter, der ikke får huden til at slå ud – men som samtidig fugter, plejer og beskytter. I foråret 2017 samlede vi på femina derfor et testpanel af 84 kvinder, som i 14 dage testede Eau Thermale Avènes hudplejeserie Tolérance, og 90 % af dem vil anbefale den til andre.*

En af deltagerne i testpanelet siger for eksempel:

De 84 kvinder har alle normal/kombineret og sart hud, så vi sendte dem en Cleansing Lotion og en Emulsion. Sidstnævnte er en skånsom creme netop beregnet til normal og sensitiv hud, da den samtidig med at den giver huden fugt og næring, også virker beroligende og beskyttende – og kun indeholder 6 nøje udvalgte ingredienser og ingen parfume, konserveringsmidler eller farve. For de fleste med især sensitiv hud er det essentielt.

En anden testdeltager:

Få blød hud uden rødme

Kun to hurtige og nemme steps morgen og aften – det er alt, der skal til for at give den sensitive hud den bedste pleje og ny glød.

Step 1: Rens først huden med den milde og lækre lotion, der effektivt fjerner alle rester af makeup og snavs.

Step 2: Påfør derefter den nærende creme, der hurtigt trænger ind og efterlader huden blød og gennemfugtet.

”Efter få dages brug havde jeg en fornemmelse af, at min hud var gennemfugtet. Jeg har før døjet med tør og irriteret hud. Det slap jeg hurtigt af med efter et par dages brug af Tolérance-produkterne. Huden fik også en helt anden glød efter et par dages brug.”

”Det bedste jeg har givet min hud længe.”

Nemt, hurtigt – og skånsomt!

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til alle mulige nye hudplejerutiner eller aftenritualer. Med Tolérance-serien behøver du heldigvis ikke en lang række produkter, men blot to, for at komme den tørre og irriterede hud til livs. Produkterne, som testpanelet afprøvede var:

Avène Tolérance Cleansing Lotion Step 1
Mild lotion, der effektivt fjerner makeup, renser huden og frisker den op. Emballagen er fremstillet, så produkterne ikke kan forurenes af bakterier. Derfor er der heller ikke tilsat konserveringsmiddel.

Avène Tolérance Emulsion Step 2
En steril, plejende og meget skånsom creme, der virker beroligende og blødgørende på huden og tilfører den fugt og næring – med en let konsistens, som integreres hurtigt og fuldstændigt i huden. Denne emballage er også fremstillet således, at produktet ikke kan forurenes af bakterier og indeholder derfor heller ingen former for konserveringsmidler.

”Jeg er simpelthen så positivt overrasket! Havde problem med ekstremt tørre pletter i ansigtet, og efter at have brugt ansigtscremen bare to gange, var min hud fin og blød. Rensecremen er også superlækker og mild. Serien kommer helt sikkert til at flytte ind permanent på mit badeværelse!”

Et lille P.S.

Vi kan dog ikke love, at du får lov at have dine plejeprodukter helt for dig selv. Måske bliver du nødt til at dele. Det oplevede en af vores testpaneldeltagere i hvert fald.

”Min hud føles gennemfugtet og dejlig blød. Har faktisk også en mand, som synes, den hurtigt bliver absorberet, og at den er let og ikke fedtet.”

Læs mere om Eau Thermale Avènes produkter HER

*) Alle tal og citater stammer fra undersøgelse foretaget for femina og Avène, foråret 2017. 84 testpersoner testede Avène Tolérance-serien i 14 dage. 

 

 

Læs mere om: