Annonce
Makeup & hudpleje

Ole Henriksen: Mine 5 bedste tips til et sundt (og skønt) liv

Han er fuld af livsglæde og livskraft, sundhed og kærlighed. Ja, vi er vilde med Ole Henriksen! Læs her, hvad hemmelighederne bag hans sunde livsindstilling og vitalitet er – og hvordan han også overfører den energi til sine skønhedsprodukter, som netop er kommet i en ny, smuk udgave.

Ole Henriksen har netop relanceret sine skønhedsprodukter i en ny og smuk indpakning – og med endnu mere tanke på, hvad det er vi som forbrugere står og mangler i junglen af skønheds- og plejeprodukter. Hans udgangspunkt er enkle rutiner med fokus på smuk hud hele livet. Vi har derfor snakket med ham om de nye produkter – og om hans livsfilosofi i det hele taget. Det er blevet til 5 skønne råd fra vores alle sammens Ole Henriksen:

Motionér og spis sundt

Jeg sørger for at få en god nattesøvn, jeg motionerer meget, laver strækøvelser, gymnastik med ringe og barre og styrketræning. Jeg spiser også enormt sundt, og det fungerer. Jeg skal ikke bedømme eller sige, hvad andre skal gøre, men én ting er sikker, og det ved vi alle sammen: Junkfood burde være forbudt. Det er det værste lort og den direkte vej til trist hud og poser under øjnene, og det siger jeg som hudplejeekspert. Og så vil jeg sige: Alt ’in moderation’ – så behøver det ikke gøre ondt at blive ældre. For mit vedkommende er jeg 66 år gammel, og det er fantastisk at være 66 og på toppen. Og det kan man være med sunde vaner – og også ved at være god mod sig selv.

Husk at have det sjovt

Jeg elsker at gå ture i naturen, og så er jeg også ude til ”party time” og have det sjovt, både med Lawrence, venner og bekendte. Man skal aldrig være bange for at udfolde sig som menneske, have det sjovt og ikke være så selvhøjtidelig. For hvad pokker, vi har kun ét liv, ”make the best of it”.

Vær nærværende og taknemmelig

Ikke alene elsker jeg livet, jeg elsker mine medmennesker, jeg har enormt stor respekt for andre. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg får lov til at være en del af vores verden.

Tag dig tid til at være god ved din hud

Mange af os føler nok, at det er svært at finde tid til alt det, vi gerne vil – inklusive den daglige skønhedsrutine. Men husk: Din hud has to last you a lifetime! Der skal kun en enkelt plejerutine til, og det kan gøre forskellen på, om du ældes med ynde. Vi skal ældes naturligt smukt, MEN hvis du ikke tager dig af din hud, så reflekterer den, at den ikke er blevet behandlet på den rette måde. Ligesom at du børster tænder, vasker hår og forhåbentlig udfordrer din hjerne ved at lære nye ting hver dag, så skal huden også prioriteres. Og det giver selvfølgelig også en tinde opad på selvsikkerhed, så man bare har det fantastisk.

Etablér en god rutine

En god skønhedsrutine er alt, hvad du har brug for morgen og aften. At rense huden og påføre fugt er de to vigtigste ting. Vores mest populære dagcreme på verdensplan er Sheer Transformation perfection Moisturizer, som både har cellefornyende egenskaber, hjælper mod pigmentpletter og selvfølgelig er fugtgivende. Og så vil jeg sige, at om aftenen er det meget, meget vigtigt for alle jer smukke danske kvinder med eksfoliering, som jeg lægger enormt meget vægt på. Det er supervigtigt, hvis du vil blive ved med at vedligeholde din ungdommelige glød og ungdommelig struktur.

Ole om relanceringen

- Hele den her rebranding og relancering af Ole Henriksen er 100% baseret på min kærlighed til Danmark og Skandinavien i det hele taget. Den måde, hvorpå vi lever vores liv, fordeler arbejdsliv og privatliv, det, at vi elsker naturen, og at Skandinaviske kvinder føler sig meget mere selvsikre i forhold til deres udseende sammenlignet med andre steder i verden.

Noget andet er det, at man ofte hører, at kvinder kan opleve det at shoppe skønhedsprodukter som noget lidt forvirrende, fordi der er så meget at vælge imellem, mange produkter og budskaber. Så det har vi arbejdet med de sidste 3 år, hvor vi har haft et hav af fokusgrupper. Og det vigtigste, vi fandt frem til, var derfor fire konkrete produktlinjer, som er 100% fokuseret på at dække forskellige behov. En stor del af relanceringen også er den nye indpakning og emballage, som efter min mening er meget mere elegante i de fire flotte og ens farver - og farver gør én glad!

Ole Henriksen relancering

Læs mere om: