Annonce
imedeen
Makeup & hudpleje

IMEDEEN Time Perfection: Vi har testet

Digitalchef Emilie fra feminas redaktion har testet IMEDEEN Time Perfection, som lover at forbedre hudens kvalitet og fugtbalance og mindske synligheden af rynker og linjer. Se, hvordan det gik lige her.

 
IMEDEEN Time Perfection bidrager til at bekæmpe synlige tegn på ældning. Fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige, når du er i 40’erne. IMEDEEN Time Perfection arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige antiageing-cremer ikke kan nå ned.
 
IMEDEEN Time Perfection:
• Mindsker synligheden af fine linjer og rynker
• Bidrager til at forbedre hudens kvalitet og fugtbalance
• Bidrager til, at huden i ansigtet og på kroppen føles blødere, mere glat og spændstig
• Zink og C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress
• C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen
 

Emilie, digitalchef på femina

Hvorfor sagde du ja til at teste IMEDEEN Time Perfection?

– Faktisk tager jeg normalt ikke kosttilskud, så jeg tænkte, at det var meget sjovt at prøve, om jeg ville kunne mærke forskel.

Hvordan er din hud generelt?

– Normalt er jeg egentlig rimelig tilfreds med min hud. Jeg er 37 år, så jeg har endnu ikke så mange rynker, men kan godt mærke, at min hud på kroppen er blevet mere tør med alderen, og at min teint gradvist mister lidt glød, som årene går.

Hvad viste den første scanning?

– Det stod faktisk bedre til, end jeg troede. Jeg forsøger at bruge så lidt creme på kroppen som muligt, da min oplevelse er, at jo oftere jeg smører kroppen ind i creme, jo hurtigere tørrer den ud. Ved scanningen ser man et tværsnit af huden, og jeg var overrasket over, at min hud havde et forholdsvis højt indhold af collagen, som er det stof, der gør huden elastisk og smidig. Der var dog stadig plads til forbedring.

Hvordan har det været at spise pillerne?

– Fint. Det er bare at tage to hver dag i tre måneder, og jeg har kun glemt det ganske få gange.

Hvilke ændringer har du kunnet mærke på de tre måneder?

– Jeg har primært mærket ændringerne på kroppen, hvor huden føles markant mindre tør. Jeg har tidligere haft de her små knopper på overarmene, som stort set er forsvundet de sidste par måneder. Og så har jeg mærket det tydeligt på benene – normalt tørrer min hud helt ud efter sommerferien, allerede i flyet hjem, men ikke denne gang, hvor jeg stort set ikke har haft behov for at smøre den ind, og huden føles blødere.
 
PP-IME-DNK-0090
Læs mere om: