Annonce
Makeup & hudpleje

Forkæl din hud - og dig selv

Brusebadet er ofte noget, der bare skal klares hurtigt om morgenen. Men nogle gange kan det føles som stor luksus at tage sig tid (fx i weekenden) til et roligt og velduftende bad.

Carolina er på barsel, og der er fuld fart på derhjemme i et travlt børnefamilieliv. Så hun nyder virkelig at trække stikket for en stund og tage sig tid til lidt selvforkælelse.
- Især på stressede morgener, så er det rigtigt rart at kunne lukke døren, tage et varmt bad, tage body shampoo’en frem, og så den der duft kommer frem, så lægger den sig ligesom i rummet sammen med dampen, så kan det godt føles lidt som sådan et spaophold.
 
Carolinas hud har tendens til at blive tør, så for hende er det ekstra vigtigt, at de produkter, hun bruger i badet, plejer og fugter hendes hud. 
- Når jeg har brugt Dove showergelen, så føles min hud helt vild dejlig silkeblød og føles, som om den har fået den fugt, den skal have.
 

DANSKE KVINDER TESTER*

femina har fået 200 kvinder til at teste en række af Doves produkter derhjemme. De har blandt andet testet Dove Deeply Nourishing Body Wash ligesom Carolina.

73 % 

mener, at Dove Deeply Nourishing Body Wash gør deres hud på kroppen blødere efter ét bad

86 %

mener, at Dove Deeply Nourishing Body Wash har en dejlig duft

79 %

mener, at Dove Deeply Nourishing Body Wash giver et lækkert skum

*) Undersøgelsen er foretaget med 200 danske kvinder rekrutteret via femina.dk i 2017. De testede Dove Deeply Nourishing Body Wash hver dag i 7 dage.

 

Silkeblød hud – sådan!

Dove Deeply Nourishing Body Wash er en fugtgivende shower-creme med ¼ fugtighedscreme, som tilfører huden næring og er med til at bevare dens fugtbarriere. Og så giver den et lækkert skum, der ikke bare renser huden, men også plejer med gode næringsstoffer.
 
Læs mere om: