Annonce
Makeup & hudpleje

Et friskt boost til træt og stresset hud

Hvordan kan du få din hud til at fremstå udhvilet og frisk, uanset hvor træt og stresset du er? Læs med her.

Advertisement

Livet er fuld af op- og nedture. Lange dage på arbejde, for lidt søvn og efterårsforkølelse kan alle føre til, at vi oplever stress. Og for at få det hele til at hænge sammen vender vi os til hurtige løsninger som sene takeaways og endnu tidligere morgener, hvor vi tjekker ”to-do” listen ti gange, inden vi står ud af sengen. Alt imens vi forsømmer os selv. Slutresultatet er, at vi føler os trætte og føler, at vi ser trætte ud - og så fortsætter den onde cirkel. Men det kan også være efter en ferie i solen, hvor din hud er dehydreret, eller op til en julefrokost, barnedåb eller bryllup, hvor du har brug for at give din hud et hurtigt fix.

Den gode nyhed er, at selv om det kan være svært at finde tid til det hele, kan vi stadig gøre noget ved vores huds op- og nedture, så vi både kan føle os godt tilpas og se godt ud.

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur fra Vichy er specielt udviklet til din huds op- og nedture. Den unikke formel indeholder blandt andet antioxidanter som C-vitamin, E-vitamin og neohesperidin samt fragmenteret hyaluronsyre, der alle bidrager til at give din hud et løft, hurtigt. I en test med skandinaviske kvinder oplevede mere end 4 ud af 5 kvinder et resultat efter 10 dages brug*.

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur giver huden et fastere og udhvilet udtryk, mere glød og reducerer synligheden af fine linjer – perfekt til de øjeblikke, hvor din hud helst skal fremstå fra sin bedste side. Så selv om du er stresset og træt, behøver din hud ikke føle det.

KONKURRENCE: Vind en LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur på Vichys Facebook lige nu

Effektivt boost anbefalet af skandinaviske kvinder

4 ud af 5 kvinder vil anbefale LIFTACTIV AOX til deres omgangskreds*.

Hvis du vil tackle alle din huds nedture og være klar til din huds opture, så giv dig selv en hudplejekur med LIFTACTIV AOX, og oplev hurtige resultater. Se, hvad kvinderne i testpanelet siger om LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur*:

”Jeg er vild med den effekt, den har haft på min hud på så kort tid... Den forsvinder let ind i huden, så det er nemt og hurtigt at bruge.” - Tania

”Jeg er ret sikker på, at jeg vil bruge kuren igen. Det giver et super boost. Jeg kunne mærke, at der blev arbejdet på huden, så snart jeg smurte den på, og det kan jeg godt lide!” - Lena

”Det er bare god pleje af ens hud. Det er lækker forkælelse og kur til huden.” - Line

* Testresultater baseret på skandinaviske kvinders selvevaluering af LIFTACTIV AOX 10 dages-hudeplejekur efter 10 dages brug, i Danmark, Finland, Norge og Sverige, 2017.

LIFTACTIV AOX 10 dages-hudplejekur:

Antioxidant hudplejekur, der giver en strålende og mere udhvilet hud og mindre synlige fine linjer. Læs mere om den her

Læs mere om: