Annonce
Sart hud
Foto: Pantherstock
Makeup & hudpleje

Bliver din hud påvirket af dit job?

1 ud af 3 danske kvinder har sart hud – det gælder især os, der sidder på kontor hele dagen. Læs mere her – og tag testen, som giver dig svar på, hvad DIN hud har brug for.

Mange af os kender til sart hud, der kræver skånsom pleje. Det skyldes først og fremmest, at vores hud reagerer på omgivelserne. Skift i vejret (som vi jo kender en del til i Danmark), hyppige bade med vand og sæbe og det, at vi sidder meget inden døre i tør luft, påvirker vores hud, så den bliver mere følsom over for påvirkninger udefra. 

Kontorjobbet påvirker huden

Især os, der arbejder på kontor det meste af dagen, er udsatte. Det skyldes moderne huse og kontorbygningers gode isolering, som forhindrer den friske luft i at komme ind, kombineret med aircondition-anlæg, emhætter og ventilationssystemer, som udtørrer luften. Det er dårligt nyt for vores hud, som reagerer med tørhed og irritation.

Pas godt på din hud

Hvis vi skal pleje vores hud allerbedst, er det vigtigt at vide, hvad den præcis har brug for. Måske har du på fornemmelsen, at du har tør hud, fordi du er meget indendørs, eller fordi du oplever, at din hud reagerer på vejrforandringer og påvirkninger med fx rødme og tørhed.
Tag testen på sarthud.a-derma.dk og få svar på, hvad præcis din hud har brug for.

3 gode råd til dig med sart hud

Viser testen, at du har sart hud, så har vi heldigvis gode råd til, hvordan du bedst plejer huden, så den får fugtighed og beskyttelse.
1. Brug en creme beregnet til sart hud. Smør dig ind morgen og eventuelt aften.
2. Prøv at holde dine bade så korte – og ikke alt for varme – som muligt. Din hud vil takke dig for det – især hvis du bruger så lidt sæbe som muligt eller helt sæbefrie produkter og smører dig ind i creme, lige så snart du er kommet ud af badet og har fået tørret kroppen. 
3. Sørg for, at temperaturen derhjemme og på kontoret ikke er for høj, og luft regelmæssigt ud, så I får ny, frisk luft ind.

Charlotte, feminas webjournalist, har testet sin hud på www.sarthud.a-derma.dk:
- Havde det på fornemmelsen …

Jeg har altid haft en fornemmelse af, at min hud var sart, og gennem tiden har jeg prøvet mig frem med mange forskellige plejerutiner. Jeg har dog aldrig fundet den, som passede fuldstændig til mit behov, og derfor var jeg spændt på, om A-Derma kunne fortælle mig mere specifikt, hvad min hud har brug for. Da jeg fik testresultatet, fandt jeg ud af, at årsagen til min sarte hud er, at min hud faktisk er dehydreret, bl.a. fordi jeg sidder mange timer på et kontor hver dag – og jeg fik gode og uddybende bud på rense- og plejeprodukter til både ansigt og krop, der genopretter fugtighedsbalancen og styrker min hud. 
 

Effektiv creme til sart hud

A-Derma har flere effektive hudplejeserier udviklet til sart hud i alle former: kløende, irriteret, reaktiv - men også almindelig skandinavisk, sart hud uden særlige problemer. I A-Dermas sortiment finder du både an-sigtspleje, kropspleje, solbeskyttelse, basispleje samt reparationscremer. 
Produkterne indeholder en naturlig, plantebaseret aktiv ingrediens - Rhealba® Havre. Det er klinisk dokumenteret, at Rhealba® Havre har en særlig gavnlig virkning på alle former for sart hud. A-Derma produkterne er altid testet for tolerance og effektivitet under dermatologisk kontrol og forhandles kun på apoteket.
 
Kilde: Apotekeren.dk
Læs mere om: