Et misbrugt menneske kan sagtens elske sin krænker ...

Elsk din krop

VIDEO: Kan man elske sin krænker?

Afsky, had og angst. Hævnfølelse og vrede … blandet med kærlighed! Sådan er det, når den der krænker også en, du elsker. Dét kender Pernille til. Se videoen – og få svaret - her.

"Jeg tør godt stå ved med navn, fjæs og det hele, at jeg har hadet, afskyet, forbandet, været bekymret, beskyttet, følt sorg over OG elsket min krænker. There! I said it! Hader du mig nu? Så må det være sådan. Jeg kan stadig godt huske og smile af de sjove og gode ting vi havde sammen. Det betyder jo IKKE, at jeg elsker og med et smil mindes alt det grimme. Jeg kan godt adskille tingene. Og derfor oplever jeg af og til, at folk synes jeg er mærkelig. Forkert. Anderledes. Jeg er objektiv, når det forventes jeg er subjektiv. De positive følelser i relationen bliver på den måde gjort til noget skamfuldt. Andre vil jo tro, at man dermed også godt kunne lide overgrebene og at det var ens egen skyld. Mere skyld. Mere skam. Mere selvhad. Behøver vi egentlig mere af det? …"
Uddrag fra Pernille Gyldensøes blog! Læs hele indlægget her!


Læs Pernille Gyldensøes historie her: "Jeg har ikke brug for hævn!"VIDEO 1: Kan man elske sin krænker?VIDEO 2: Hvor fandt du din styrke?VIDEO 3: Hvordan sætter du grænser?
Læs mere om: