PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Kvinders (ofte anstrengte) forhold til mad. Alt for mange af os døjer med madmisbrug, skam, yoyo-vægt og komplekser. Faktisk mener ernæringsekspert Marie Steenberger, at over 90 procent af alle kvinder i en eller anden grad har et forstyrret forhold til mad! Derfor sætter vi med et stort tema fokus på, hvad mad-fikseringen egentlig handler om.

Stærke kvinder og mænd i ærlige interviews. Læs for eksempel om forfatter og musiker Sanne Gottlieb, som forlod sin mand og tre børn for at flytte til Italien og forfølge kærligheden til en mand, der kort efter forlod hende, og om Jim Lyngvild, der fortæller om sin barndom med en alkoholiseret og voldelig far. 

Hvorfor vi lyver - og hvorfor vi har brug for hvide løgne. Og ikke mindst: Hvor grænsen mellem den sunde og den skadelige løgn går. 

 

Smugkig i psykologi 1702

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer 8.maj

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI