Fiskefrikadeller med røget laks og asparges
Aftensmad

Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

21. februar 2011Opdateret 3. april
af Beagle Iuel-Brockdorff
Lav en grundfars af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.

Det skal du bruge

  • 200 g torskefilet, sejfilet el. lign. uden de små ben
  • Salt, peber
  • ½ løg
  • 1 æg
  • 1 spsk mel
  • Evt. lidt mælk
  • 2-3 skiver røget laks
  • 3 grønne asparges
  • Smør og olie til stegning

Skift de traditionelle frikadeller til påskefrokosten ud med disse luksuriøse fiskefrikadeller med røget laks og grønne asparges.

Har du en foodprocesser, er farsen til fiskefrikadeller dejligt hurtig og nem at lave.

Fremgangsmåde

  1. Hak fisken i foodprocessoren sammen med salt, peber og løg.
  2. Tilsæt æg, mel og evt. lidt mælk. Farsen må ikke være for tynd.
  3. Hak røget laks og asparges groft og rør i farsen.
  4. Form og steg fiskefrikadeller med røget laks og asparges i smør og olie på en pande.
  5. Server de lune fiskefrikadeller på frokostbordet med rugbrød og remoulade, eller server fiskefrikadeller med røget laks og asparges som en varm ret, evt. sammen med kartofler og stuvede grøntsager.

Se flere opskrifter på fiskefrikadeller her.

Læs også