Annonce
Shopping

Tjen penge, når du netshopper

Her kommer et lille fif (eller faktisk et ret stort fif) til alle os, der godt kan lide at shoppe løs på nettet, når vi skal spare penge på lækre nye trends. Har du hørt om danske Eovendo?

Vi netshopper gerne tøj, bolig, oplevelser og alt muligt andet. Det er nemt, fordi vi kan gøre det hjemmefra, og så er der nogle gange lidt penge at spare i forhold til de fysiske butikker. Og vi har fundet endnu en god grund til netshopping: Som medlem hos danske Eovendo.com optjener du nemlig penge og gavekort, hver gang du shopper i en af de mange tilknyttede netbutikker - og så er det endda gratis at være medlem.

Shopper du mere, tjener du mere

Hver eneste gang du klikker dig ind på en netbutik via din Eovendo-profil, modtager du automatisk en kontant bonus for alle dine køb. Shop f.eks. hos Asos.com, Stylepit.dk, TheBodyShop.dk., Nicehair.dk og hundredvis af andre butikker.
Så hvis du ikke har prøvet Eovendo.com endnu, vil vi sige, at det er på tide. Der er allerede over 270.000 medlemmer, der optjener penge via sitet, når de shopper på nettet. 

Sådan gør du:

  • Opret en gratis brugerprofil 
  • Shop rundt via kategorierne, prøv. f.eks. ”Mode & Skønhed”, Nemt & Gratis” og  ”Bolig & Økonomi”.
 

Lidt om Eovendo.com

Eovendo er en gratis medlemsportal, der gennem aftaler med en lang række netshops, modtager annoncepenge, som de deler med medlemmerne, hver gang de shopper hos deres annoncørerne. Du kan også finde rabatkuponer og gratis vareprøver, samt optjene penge ved at besvare spørgeskemaer og meget mere. Eovendo.com er en del af Lars Larsen Group. 
 
Læs mere om: