Annonce
Småbørn

PLAYMOBIL: Seje byggemaskiner til stranden og i sandkassen

Sommeren er over os, og snart skal der bygges sandslotte i massevis på stranden og i sandkassen. Med de nye byggemaskiner fra PLAYMOBIL Sand er hjælpen lige ved hånden.

Lastvognen er med sin aftagelige si og lastrum en stor hjælp til alle små byggemestre, der skal lave flotte sandslotte. De medfølgende ramper kan i byggeprocessen bruges, så vognen kan køre over voldgrave, mens de efterfølgende kan bruges som vandrutsjebaner i det sejeste sandslot på stranden. 

Gravemaskinen bidrager med sine forskellige funktioner til tonsvis af kreativ leg. Skovlen, flaget og kurven på gravemaskinen kan alle løsnes og bruges separat. PLAYMOBIL-figuren kan overvåge byggepladsen fra kurven, mens skovlen graver dybe huller og store voldgrave – enten fastgjort til gravemaskinen eller med hånden. Flaget kan bruges til at lave fine strukturer i sandslottets vægge, så det bliver udsmykket flot.

Med de nye byggemaskiner fra PLAYMOBIL lægges der op til mange sjove timer med byggeri, fantasi og rolleleg i slotte og borge på stranden eller i sandkassen. PLAYMOBIL Sand henvender sig til børn fra 2 år og kan købes på www.playmobil.dk. Byggemaskinerne er beskrevet nedenfor. 

Lastvogn

Det aftagelige lastrum kan bruges som form til at bygge vægge af sand. En si og to ramper er også inkluderet og kan bruges til at sikre endnu mere sjov i sandet. Bilen måler 27 x 12 x 15 cm.
Lastbilen kan købes her
Vejl. pris 249 DKK

Gravemaskine

Den aftagelige skovl kan bruges til at grave huller og bygge i sandet. Med flaget fra bilen kan man give sandslottet fine strukturer, mens PLAYMOBIL-figuren kan holde øje fra styrehuset. Bilen måler 38 x 12.5 x 14.5 cm.
Gravemaskinen kan købes her
Vejl. pris 249 DKK

 

 

Læs mere om: