Gravid uge for uge. Følg din babys udvikling med denne guide.
Pantherstock
Gravid uge for uge

Gravid uge for uge: Sådan udvikler din baby sig

Gravid uge for uge - hvordan er babys udvikling i maven uge for uge i din graviditet? Få svaret i denne overskuelige guide, hvor du kan klikke dig rundt i de forskellige graviditetsuger.

Gravid uge for uge-guide

Du er blevet gravid, og ventetiden, inden du skal se din baby, er næsten uudholdelig.

Gravid uge for uge: Video af fosterudviklingen på under 2 minutter >>

Så hvorfor ikke fordrive ventetiden med denne 'Gravid uge for uge'-guide, der beskriver, hvordan din baby udvikler sig fra uge til uge i graviditeten?

Gravid uge for uge:

Gravid uge for uge - hvad sker der?

Med MAMA's overskuelige 'Gravid uge for uge'-guide, kan du klikke dig rundt i de forskellige graviditetsuger alt afhængigt af, hvor langt du er henne i din graviditet - og følge fosterets udvikling, fra sædcellen vinder kapløbet om dit æg, til jeres barn er færdigudviklet ni måneder senere.

Her kan du beregne din termin >>

Klik på den graviditetsuge, du befinder dig i, i vores 'Gravid uge for uge'-guide - så kan du se, hvad der sker med dit barn i maven. Du kan også se, hvad der sker med din egen krop, mens du er gravid uge for uge.

God læselyst - og tillykke med din graviditet!

20 myter - venter jeg en pige eller en dreng?:

20 myter: Venter jeg en pige eller en dreng?

Smertefri fødsel af Anja Bay

Se også:

Har I besluttet jer for et navn? Hent inspiration i navneguiden

Sådan 'bonder' du bedst med baby i maven

Disse gener kan du opleve i din graviditet

Sådan kan du selv lytte til dit fosters hjertelyd og bevægelser - og optage lydene til evigt minde!

Med den populære 'AngelSounds' ultralydsmonitor kan I lytte til jeres ufødte barns hjertelyd og bevægelser - en fantastisk oplevelse for enhver kommende mor og far. Allerede fra 12. uge i graviditeten kan I med AngelSounds høre barnets hjertelyd, og der er også mulighed for at høre hvis barnet hikker, sparker mm. Med AngelSounds kan du også optage hjertelydene, så I (og jeres barn) kan lytte til de smukke lyde senere i livet, eller I kan sende optagelserne pr. e-mail til f.eks. bedsteforældre.

Køb AngelSounds ultralydmonitor her >>

Forebyggelse og behandling af strækmærker!

Strækmærker er noget, de fleste gravide frygter - og som de fleste desværre også kan nikke genkendende til. Beauté Pacifiques nye creme 'Scars&Stripes' anvendes til forebyggelse og behandling af ar og strækmærker. Cremen arbejder dybt i hudens lag med fire virksomme ingredienser, der på hver sin måde forebygger og reducerer rødmen og normaliserer den strukturforandring, som gør ar og strækmærker synlige. Forynger og blødgør huden.

Køb Scars&Stripes mod strækmærker her >>

Dette er MAMA.dk's 'Gravid uge for uge'-guide.

 

Læs mere om: