Familieliv

Kommode vælter ned over 2-årig: Reddes af tvillingebror

2-årige Bowdy viste utrolig handlekraft og styrke, da hans tvillingebror Brock blev fastklemt under en væltet kommode. Men det kunne være gået helt galt. Forældrene opfordrer nu andre til at fastgøre større møbler til væggen.

De 2-årige tvillingebrødre Brock og Bowdy Shoff fra Utah i USA var kun alene på deres værelse et øjeblik. Men det var nok til, at en kommode væltede ned over Brock, da drengene kravlede op på de åbne skuffer.

Brock lå fastklemt og hjælpeløs under kommoden, mens drengenes mor for en kort bemærkning var gået ud af rummet. Men brormand Bowdy skred til handling, og med en ufattelig styrke fik han hurtigt løftet kommoden op, hvorefter Brock selv kunne rulle ud.

Millioner ser denne video: Har reddet 36 babyers liv

Heldigvis kom Brock ikke noget alvorligt til, da de åbne skuffer tog noget af kommodens vægt væk fra Brocks krop. Drengenes mor, Kayli, fortæller således, at de begge legede igen, da hun kom tilbage i rummet.

Men det kunne være gået helt galt, hvis ikke skufferne havde bødet af for faldet.

Her kan du købe et startsæt til børnesikring af hjemmet >>

Vigtigt at fastgøre møbler til væggen

Øjeblikket blev fanget af familiens overvågningskamera, og forældrene lagde i søndags videoen på Facebook for netop at gøre andre opmærksomme på vigtigheden i at fastgøre større møbler til væggen.

Drengenes far, Ricky, skriver som kommentar til videoen:

- Jeg har været lidt tøvende med at lægge denne video frem. Men jeg føler, at det ikke kun er vigtigt at gøre opmærksomhed på det, men det er også helt utroligt. Vi er så taknemmelige over det bånd, som disse tvillingebrødre deler. Sørg nu for, at alle jeres skabe er fastgjorte til væggen. Del venligst.

Her sker de fleste babyulykker

7 VILDE ting din baby kan:

7 VILDE ting din baby kan

Læs mere om: