Edderkoppe-kager til Halloween
Mad

Edderkoppe-kager til Halloween

20. oktober 2015
af Kristina Marckmann
Foto: Carina Krüger
Her får du opskriften på kriblende kager som en lækker dessert til Halloween.

(12 stk.)

Det skal du bruge til edderkoppe-kager

2 æg
125 g sukker
100 g smør
1 tsk. vanilje
1 tsk. natron
2 spsk. kakao
125 g hvedemel
½ dl fløde

Find sjovt bageudstyr til halloween her >> (link fjernet)

Skal I holde halloween? Her finder du masser af sjove ting til festen >>

Topping:
150 g flormelis
1 spsk. kakao
50 g blødt, usaltet smør
2 tsk. mælk
3 spsk. chokoladekrymmel
24 vingummi-spejlæg
12 røde M&Ms
1 pk. røde snørebånd

Prøv også: Uhyggelige mumiepølser

Sådan laver du edderkoppe-kager

Pisk æg og sukker luftigt, smelt smørret og pisk det i.
Bland vanilje, natron, kakao og mel og rør det i sammen med fløden.
Kom dejen i 12 muffinsforme, bag dem ved 180° i 20 min. og lad dem køle helt af.
Pisk flormelis, kakao, smør og mælk til en glat creme og smør cremen på kagerne.
Dyp kagerne i krymmel og sæt spejlæg på som øjne, snørebånd som ben og en M&M som næse.

Prøv også: Uhyggelige spøgelsesmuffins

Opskriften på de søde spøgelser er fra Familie Journal nr. 44 2015.
Vil du gerne have Familie Journal i postkassen hver uge? Se de aktuelle abonnementstilbud lige her!

Læs også