Mad

Pasta med gorgonzola-sauce

Ugens onsdagsopskrift er pasta med gorgonzolasauce. Få opskriften her

1 spsk. hakket skalotteløg
2 fed hvidløg i tynde skiver
lidt olivenolie
1 dl hvidvin
100 g gorgonzola
1 dl fløde 13 %
1 spsk. smør
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
1 dl revet parmesan
50 g hakkede valnødder
salt og peber
TILBEHØR:
100 g blandet salat
2 revne gulerødder
citronsaft
olivenolie
Sautér løg og hvidløg i olie i en stor gryde eller dyb pande, uden at det tager farve. Hæld hvidvinen på, og lad det koge stille og roligt op. Kom gorgonzola, fløde og smør i gryden, og lad det smelte.
Kog imens pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, og vend den varme pasta i gorgonzolasaucen. Vend parmesan og valnødder i, og smag til med salt og peber.
Vend salat og gulerødder med citronsaft, olivenolie og en smule salt, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: