https://imgix.femina.dk/media/8947db97d45f415182fce1d77d5d7f13.jpg
Mad

Kyllingebryst med spaghetti og cherry-tomater

26. april 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er skøn kyllingbryst med spaghetti. Få opskriften her

2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
150 g spaghetti (gerne grov)
salt og lidt ekstrajomfruolivenolie
1 lille rødløg i tynde skiver
2 fed hvidløg i tynde skiver
250 g små tomater
lidt olie til stegning
ca. ½ dl kogevand
1 lille håndfuld basilikum
salt og peber
revet parmesan
Rist kyllingebrysterne i en smule olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Kog imens pastaen i letsaltet vand tilsat lidt olie, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt. Sautér løg, hvidløg og tomater i lidt olie i en dyb pande. Kom pastaen ved og en smule af kogelagen. Lad det simre i et par minutter, til tomaterne sprækker. Krydr med basilikum, og smag til med salt og peber.
Servér straks med kylling og et drys parmesan.
Opskriften er til to personer,

Få indkøbslisten her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

madplan
madplan
Ugens madplan
madplan

Læs også