Ugens madplan: Burger, laks og kylling

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have burgere med lam og kikærter, dampet laks og quinoasalat med mango og mynte og kylling med chorizo i tortillapandekager. Få alle opskrifterne her

Mandag, 7. september 2015 - 8:14 - af Camilla Zarah Lawes, Foto: Columbus Leth

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Burgere med lam og kikærter - Få opskriften her

Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med æg, pancetta og rosmarin - Få opskriften her

Torsdag: Kylling med chorizo i tortillapandekager - Få opskriften her

Fredag: Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing - Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

KØD OG FISK
600 g oksekød, f.eks. tykstegsbøffer
500 g hakket lammekød
600 g laksefilet 
500 g kyllingebryst
6 små friske chorizopølser eller 100 g tørret chorizo
100 g pancetta i skiver
 
FRUGT OG GRØNT
1 rødløg
4 forårsløg
1 fed hvidløg
½ spidskål
2 hjertesalater
1 romainesalat
100 g frisk babyspinat
3 gulerødder
10 radiser
6 daddeltomater
4 tomater
½ squash
½ agurk
2 avocadoer
1 rød peberfrugt 
500 g friske ærter i bælg
5 spsk. friskhakket koriander
6 spsk. friskhakket mynte
3 stilke rosmarin
4 spsk. friskhakket koriander
1 bundt estragon
1 bundt basilikum
evt. ½ bundt skovsyre
1 mango
½ vandmelon
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
350 ml græsk yoghurt
200 g rygeost
100 g revet ost
4 æg
10 g gær
1 dåse kikærter
2 dl tomatsauce 
1 spsk. tahin (sesampasta)
300 g italiensk fuldkornshvedemel
150-200 g hvedemel
1 spsk. stødt spidskommen
3 dl sort quinoa
4 store grove burgerboller
1 groft brød
4 pitabrød
4 tortillaer (majspandekager)
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
paprika
1 dl rapsolie
olivenolie
1 dl æbleeddike
2½ spsk. flydende honning
1 dl ketchup 
4 spsk. god mayonnaise
8 træspyd