Teriyaki-kylling med edamamebønner og ris
Mad

Teriyaki-kylling med edamamebønner og ris

14. april 2016
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Teriyakisauce giver kyllingen en dyb smag, samtidig med at overfladen får en flot glasering. Få opskriften på teriyaki-kylling med edamamebønner og ris her
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 1 spsk. sesamolie til stegning
  • 3 spsk. teriyakisauce
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. flydende honning
  • saft af 1 limefrugt

TILBEHØR

  • 250 g jasminris
  • 400 g edamamebønner (uden bælg, fra frost)

TIL SERVERING

  • 1 bundt forårsløg
  • ½ bundt koriander
  • 1 limefrugt

Opskrift - sådan laver du teriyaki-kylling med edamamebønner og ris

1. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold risene varme. Hæld de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over dem, og hæld vandet fra med det samme. 2. Teriyaki-kylling: Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og brun dem i olie på en pande i 3-4 minutter ved høj varme. Skru ned for varmen, og tilsæt teriyakisauce, sojasauce og honning. Pres saften af 1 limefrugt udover. Lad det simre i 10 minutter på panden, til kyllingen er gylden. 3. Servering: Rens og snit forårsløg. Hak koriander. Anret ris og edamamebønner i skåle, og fordel kyllingestykkerne ovenpå. Drys med forårsløg og koriander. Servér med limefrugt skåret i både.

Få indkøbslisten til hele ugen her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også