julemad
Mad

Sådan redder du din julemad

1. november 2016
Redigeret d. 5. december 2017 (udgivet første gang d. 21. december 2012) - af Redaktionen
Hvad gør man, hvis skindet på anden ikke vil blive ordentligt sprødt? Hvis der er klumper i saucen? Eller hvis risengrøden er brændt på i gryden? Hvordan får man sukkeret til at hænge ordentligt fast på de brunede kartofler? Og kan man planlægge sig ud af at skulle stå i køkkenet hele juleaftensdag? Vi hjælper dig på vej i køkkenet, så du kan få dejlig julemad til en perfekt juleaften

Sådan redder du din julemad

Når julen står for døren, er det atter tid til dejlig julemad. Det traditionsrige måltid, som både store og små unægteligt glæder sig til, kendetegner en god dansk jul. Vores julemad er (sammen med gaverne) rigtig vigtig. Og det er vigtigt at alt klapper. At sværen er sprød og sukkeret hænger ordentlig fast på de brune kartofler. Her får du de bedste tricks til den perfekte juleaften.

LÆS OGSÅ: Inspiration til din julemad

Julemad: Hvad gør man, hvis skindet på anden ikke vil blive ordentligt sprødt?

Læs med her og få svaret

Julemad: Hvordan får man sukkeret til at hænge ordentligt fast på de brunede kartofler?

Læs med her og få svaret

Hvordan får man julebagen til at holde sig frisk til julen og hvad gør man, hvis risengrøden er brændt på i gryden?

Læs med her og få svaret

Kan man planlægge sig ud af at skulle stå i køkkenet hele juleaftensdag?

Læs med her og få svaret Til den perfekte julemiddag hører også, rødkål, brune kartofler og sovs - få alle opskrifterne her
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png
christiania

Læs også