Pitabrød med ristet lammekød
Aftensmad

Pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat

27. oktober 2016Opdateret 4. april
af Camilla Zarah Lawes
Med en god rest ved hånden er aftensmaden klar på ingen tid. Her får du opskriften på pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat

Det skal du bruge (4 pers)

  • 500-600 g stegt lammekød (se opskrift mandag. Du finder link nederst i opskriften)
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. karry
  • 2 spsk. rapsolie til stegning

SALAT

  • 1 hjertesalat
  • 1 squash
  • 2 store tomater

GULERODSDRESSING

  • 1 gulerod
  • ½ agurk
  • 200 ml græsk yoghurt
  • salt og friskkværnet peber

TILBEHØR

  • 8 små pitabrød
  • frisk mynte

Fremgangsmåde

  1. Skær kødet i små stykker. Rist krydderierne på en tør pande; tilsæt olie, og steg kødet sprødt i blandingen.

Salat

  1. Skyl salaten, og snit den i strimler.
  2. Skyl squashen, og skær den i lange, tynde bånd med en grøntsagsskræller.
  3. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter.
  4. Fjern kernerne, og skær tomatkødet i tynde strimler.
  5. Vend grøntsagerne sammen.

Gulerodsdressing

  1. Skræl og riv gulerod og agurk fint.
  2. Bland det med yoghurt, og krydr med salt og peber.
  3. Lun pitabrødene, og fyld dem med gulerodsdressing, lammekød og salat.
  4. Pynt med mynteblade.
Se flere opskrifter med lam her.

Læs også