perlespeltsalat
Hovedretter

Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado

Frisk og let aftensmad, som alligevel mætter godt takket være både edamamebønner, krebsehaler og avocado. Her får du opskriften på perlespeltsalat med krebsehaler og avocado

Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
 
DET SKAL DU BRUGE
3 dl perlespelt
3 spsk. olivenolie
saft og skal af ½ usprøjtet citron
salt og friskkværnet peber
200 g frosne pillede edamamebønner
1 bakke blandet grøn salat
2 avocadoer
340 g krebsehaler
1 håndfuld dild
groft brød til servering
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Kyllinge-hakkebøffer med perlespeltsalat
 

Opskrift - sådan laver du perlespeltsalat med krebsehaler og avocado 

 
Skyl perlespelten, og kog den mør efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte, og kom den i en skål. Tilsæt olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber, og rør rundt. Lad perlebyggen køle af. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Vend edamamebønnerne i perlebyggen. Skyl og tør salaten, og anret den i et salatfald. Fordel perlebyg og edamamebønner over salaten. Skær avocadoerne i skiver, og anret dem over salaten sammen med afdryppede krebsehaler og dild. Servér salaten med groft brød.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Græsk pastasalat – Få opskriften her

Tirsdag: Kartoffeltærte med krydret kyllinge- og chorizofyld – Få opskriften her

Torsdag: Gnocchi med svampesauce og citron – Få opskriften her

Fredag: Bánh mi-bowl – Få opskriften her