omelet
Hovedretter

Omelet med gedeost, svampe og purløg

Gedeost og svampe er et skønt match. Hvis du ikke er fan af gedeost, kan du erstatte den med smuldret feta. Her får du opskriften på omelet med gedeost, svampe og purløg

Omelet med gedeost, svampe og purløg 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
250 g blandede svampe
smør til stegning
6 æg
1 dl mælk
1 bdt. purløg
salt og friskkværnet peber
1 rulle gedeost
 
 
TIL SERVERING
rugbrød
60 g rucola 
 
Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >
 

Opskrift - sådan laver du omelet med gedeost, svampe og purløg 

 
Tænd ovnen på 175°, og find en pande frem, som kan tåle at komme i ovnen. Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Steg svampene gyldne i smør på panden, og krydr let med salt og peber. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med finthakket purløg, salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og rør rundt, så svampene fordeler sig. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem i æggemassen. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød og rucola.
 
PRØV OGSÅ: Omelet med stegte kantareller
 
TIP: Fordel stegte svampe, æggemasse og ost i et smurt ovnfast fad, hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tacos med avocado og mango-bønne-salsa – Få opskriften her

Tirsdag: Kyllingelår og broccolisalat med druer – Få opskriften her

Torsdag: Lakselasagne med ricotta og spinat – Få opskriften her

Fredag: Krydret lammeculotte med aubergine-dip og pitabrød – Få opskriften her