https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/hovedretter/2013/05/1318-moerbrad-i-parmasvoeb/1318-moerbrad-i-parmasvoeb-copy.jpg
Mad

Mørbrad i parmasvøb

17. februar 2022
mørbrad (811), parmaskinke (1020)
Foto: John Bendtsen
Mørbrad er perfekt til grill. Du kan forberede og brune mørbraderne om morgenen og sætte dem på køl, til de skal på grillen
6 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 svinemørbrader a 600-700 g
  • 4 fed hvidløg, finthakkede
  • 4 stilke rosmarin
  • 4 stilke timian
  • fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
  • havsalt og friskkværnet peber
  • solsikkeolie til stegning
  • ca. 8 skiver parmaskinke

Opskrift - Sådan laver du mørbrad i parmasvøb

1. Afpuds mørbrad for sener og fedt. Pil hvidløgsfeddene, og pluk rosmarin og timian; hak det. Bland det i en skål sammen med citronskal. Krydr med salt og peber.

2. Steg mørbraderne på alle sider i olie på en varm pande. Tag dem fra varmen, og fordel krydderiblandingen over det hele. Pak dem ind i parmaskinke, og bind dem med kødsnor, så skinken sidder fast.

3. Gril mørbraderne på alle sider på en varm grill i ca. 20 minutter, eller steg dem på en varm grillpande, til de er gennemtilberedte. Husk at vende dem, så de får lige meget varme på alle sider.

4. Lad kødet hvile i 10 minutter, inden du skærer det i skiver.

Prøv også: Kylling i parmaskinke og sprød salat

Læs også