madplan
Hovedretter

Madplan: Risotto, torsk og lammeculotte

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt risotto med svampe og bacon, bagt torsk og butternutsquash med hummus og grønkål og lammeculotte med pistacienødder og kartoffel-selleri-gratin. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

 

Mandag: Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris – Få opskriften her

Tirsdag: Grov rødbedetærte med gedeost og rødløg – Få opskriften her

Onsdag: Bagt risotto med svampe og bacon – Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk og butternutsquash med hummus og grønkål – Få opskriften her

Fredag: Lammeculotte med pistacienødder og kartoffel-selleri-gratin – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

 

KØD OG FISK
500 g kyllingeinderfilet
200 g bacontern
800 g torskefilet
800 g lammeculotter
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
600 g savojkål
1 skalotteløg
4 fed hvidløg
1 rødløg
1 bundt forårsløg
2 limefrugter
3 citroner (mindst 1 usprøjtet)
50 g frisk ingefær
1 kg rødbeder 
3 kviste timian
200 g gulerødder
350 g frisk babyspinat
150 g markchampignoner
1 butternutsquash
400 g frisk grønkål
400 g kartofler
400 g knoldselleri
1 bundt bredbladet persille
1 lille bundt mynte
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 dl piskefløde
250 g smør
100 g gedeost
100 g revet cheddar 
50 g friskrevet parmesan
1 æg
2 spsk. balsamico-glaze
½ l kyllingebouillon
1 dåse kikærter (drænet vægt 240 g)
2 spsk tahin (sesampasta, f.eks. fra Urtekram)
1 tsk. spidskommen
1 spsk. tørrede chiliflager
250 g røde ris
150 g risottoris
200 g groft hvedemel
1 spsk. sesamfrø
100 g cashewnødder
100 g usaltede pistacienødder
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
3 spsk. sojasauce
2 spsk jordnøddeolie 
1 nip revet muskatnød 
olivenolie 
salt og friskkværnet peber