madplan
Hovedretter

Madplan: Pizza, jordskokkesuppe og lammefilet

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie, jordskokkesuppe med ristede østershatte og purløg og lammefilet med perleotto og rodfrugter. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

 

Mandag: Grønkålssalat med kylling og æbler – Få opskriften her

Tirsdag: Pizza med gedeost, rødbede og basilikumolie – Få opskriften her

Onsdag: Varmrøget laks med bagte rødbeder og butternutsquash – Få opskriften her

Torsdag: Jordskokkesuppe med ristede østershatte, purløg og groft brød – Få opskriften her

Fredag: Stegt lammefilet med perleotto og rodfrugter – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
300 g kyllingebrystfilet
200 g lammefilet
400 g varmrøget laks
 
FRUGT OG GRØNT
1 stor bagekartoffel
200 g knoldselleri
1 pastinak
1 kg rødbeder
3 gulerødder
750 g jordskokker
400 g butternutsquash
1 løg
4 skalotteløg
1 fed hvidløg
500 g frisk grønkål
4 æbler
1 granatæble
200 g bøgehatte
100 g østershatte
1 potte basilikum
½ bundt rosmarin
1½ bundt bredbladet persille
2-3 spsk. friskrevet peberrod
3 kviste timian
1 bundt purløg
evt. rød skovsyre
 
FERSKVARER OG KOLONIAL 
1 dl piskefløde
220 g smør
100 g bøffelmozzarella
250 g ricotta
100 g gedeost
25 g gær
3 æg
125 g hvedemel
250 g italiensk hvedemel (tipo 00)
ca. 250 g groft durummel
265 g sukker
groft brød
200 g perlespelt
5 dl grøntsagsbouillon
1 l hønsebouillon
200 g mørk chokolade 
1 tsk. kanel
100 g valnødder
2 spsk. pinjekerner
100 g syltede kirsebær
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
olie til stegning
5 dl olivenolie
3 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. æbleeddike
2 tsk. grov sennep
3 spsk. honning