madplan
Hovedretter

Madplan: Nudelret, suppe og shepherds pie

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have nudelret med laks, peanuts og forårsløg, gulerodssuppe med sprød chorizo og shepards pie med blomkåls-låg. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

feminas madplan i denne uge byder på

Mandag: Fuldkornstærte med grøntsagsruller – Få opskriften her

Tirsdag: Pita-pizza med pesto, serranoskinke og friske figner – Få opskriften her

Onsdag: Kyllingespyd med frisk ananas og kokos-quinoa – Få opskriften her

Torsdag: Rødspætte-pakker og pasta med ricotta-pesto – Få opskriften her

Fredag: Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
500 g laks (evt. i tern)
100 g chorizo
1 hel kylling (gerne parteret)
400 g okse- og/eller lammekød
 
Køb abonnement på femina her >
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
2 citroner
1 limefrugt
2 avocadoer
5 løg
1-2 hvidløg
frisk ingefær
1 kg gulerødder
1 blomkål
500 g blandede svampe
5 forårsløg
75 g rucola
2 stængler bladselleri
1 fennikel
1 bakke spirer, fx radisespirer
1 bundt frisk koriander
1 bundt frisk timian (eller tørret)
1 bundt frisk rosmarin (eller tørret)
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
4 æg
200 g smør
250 g halloumi (grill-ost)
150 g flødeost naturel
250 g cremefraiche 18 %
1 dåse kokosmælk
1 spsk. rød karrypasta
2 spsk. peanutbutter
140 g tomatpuré 
1 lille pose saltede peanuts (ca. 40 g)
ca. 40 g græskarkerner (1 dl)
1 pose parboiled speltkerner (500 g)
300 g fuldkornsæggenudler
4 store ciabattaboller
2 grove brød
2 dl hvidvin
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
kokosolie eller smagsneutral olie (til stegning)
olivenolie
fiskesauce
hønsebouillon
oksebouillon
evt. grøntsagsbouillon
hvedemel (2 spsk.)
evt. tørret timian
evt. tørret rosmarin