madplan
Hovedretter

Madplan: Laksebøffer, pandekager og kyllingegryde

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have laksebøffer med græskarsalat, kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing og kyllingegryde med chorizo og oliven. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: One-pot pasta med tomater og chorizo – Få opskriften her

Tirsdag: Chili con carne med fyldte bagekartofler – Få opskriften her

Onsdag: Laksebøffer med græskarsalat – Få opskriften her

Torsdag: Kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing – Få opskriften her

Fredag: Kyllingegryde med chorizo og oliven – Få opskriften her

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk
400 g hakket oksekød
400 g kyllingebrystfilet
4 laksebøffer eller laksefileter
200 g chorizo
 
Frugt og grøntsager
4 store bagekartofler
4 løg
11 fed hvidløg
1½ frisk rød chili
250 g cherrytomater
1 hokkaidogræskar
2 auberginer
1 avocado
150 g cherrytomater 
2 usprøjtede citroner
1 granatæble
1 bundt mynte
1 bundt oregano eller basilikum
1 bundt bredbladet persille
 
Ferskvarer og kolonial
2 æg
20 g parmesan 
150 g feta
1 bøtte cremefraiche 
400 g fettuccine
4 dåser hakkede tomater
280 g tomatpuré
2 dåser kidneybønner
1 dåse kikærter
7½ dl grøntsagsbouillon
evt. 1 terning oksebouillon 
1½ dl tahin
1 dl rødvin
30 g mørk chokolade
50 g mandler 
150 g oliven uden sten
1 groft brød
2 laurbærblade 
2 spsk. paprika, gerne røget
1 tsk. kanel
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. tørret oregano
½ spsk. tørret rosmarin
 
Du skal også bruge
olivenolie
smør til stegning
salt og friskkværnet peber 
1 dl groft salt
rødvinseddike
hvedemel (2 spsk.)
honning