madplan
Hovedretter

Madplan: Blomkålsbøffer, laks og svinekæber

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have blomkålsbøffer med ovnkartofler og avocado-mayo, luksussalat med varmrøget laks og braiserede svinekæber med rodfrugtmos. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Polentapande med svampe og spejlæg – få opskriften her

Tirsdag: Linsesalat med kylling, aubergine og friske figner – få opskriften her

Onsdag: Blomkålsbøffer med ovnkartofler og avocado-mayo – få opskriften her

Torsdag: Luksussalat med varmrøget laks – få opskriften her

Fredag: Braiserede svinekæber med rodfrugtmos – få opskriften her

 

Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
12 svinekæber
4 kyllingebrystfileter
3-4 stykker varmrøget laks
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
4 friske figner
2 æbler
2 citroner
3 avocadoer
7 fed hvidløg
2 rødløg
5 løg
1 kg kartofler
1,5 kg blandede rodfrugter (f.eks. pastinak, søde kartofler, gulerødder, rødbeder, kartofler)
4 gulerødder
1 blomkål 
2 auberginer
2 squash
200 friskbælgede ærter
300 g blandede svampe
75 g rucola
75 g frisk spinat
½ bundt basilikum
½ bundt bredbladet persille
1 bundt dild
1 bundt timian
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
4 æg
1 dl mælk
200 g smør
2 kugler frisk mozzarella (i alt 250 g)
1 dl yoghurt naturel 3,5 %
50 g parmesan
1 dåse butterbeans
3 spsk. god mayonnaise
ca. 350 g polenta (majsgryn, f.eks. fra Urtekram) 
ca. 300 g tørrede belugalinser (4 dl)
40 g pinjekerner 
50 g mandler
2 grove brød
4 dl hvidvin
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
olivenolie
balsamicoeddike
evt. balsamicoglace
ahornsirup
hønsebouillon