lammefrikassé
Hovedretter

Lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg

Frikassé er en meget mild og mør ret, som hitter hos både små og store. Her får du opskriften på lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg

Lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg 

Tid: 35 minutter
Antal personer: 4
 
 
DET SKAL DU BRUGE
600 g lammebov eller lammeculotte
25 g smør til stegning
salt og friskkværnet peber
4 dl grøntsagsbouillon
4-6 gulerødder
3 rødløg
240 g kogte afskallede kastanjer (fra dåse eller frost)
1 dåse kikærter
2 dl piskefløde
 
TILBEHØR
groft brød eller kartoffelmos
½ bundt bredbladet persille
 
PRØV OGSÅ: Lammefrikassé med kikærter, mynte og asparges
 

Opskrift - sådan laver du lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg 

 
Skær lammekødet i grove tern. Brun kødet godt i smør i en stor gryde, og krydr med salt og peber. Tilsæt bouillon, og lad retten simre i 10 minutter. Skræl og skær gulerødder i tykke skiver. Pil og skær rødløg i tynde både. Hæld vandet fra kastanjer og kikærter. Tilsæt gulerødder, rødløg, kastanjer og kikærter. Kog op, og rør fløden i. Lad retten koge i 15 minutter, og smag til med salt og peber. Servér frikasséen med groft brød eller kartoffelmos. Pynt med plukket persille.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto – Få opskriften her

Tirsdag: Ovndampet torsk og appelsinmarineret grønkål med hasselnødder – Få opskriften her

Onsdag: Indisk linsesuppe med krydret svinemørbrad og myntecreme – Få opskriften her

Fredag: Bøf med broccoli-avocado-salat, chilifritter og sesamsauce – Få opskriften her

 
Læs mere om: