laksebøffer
Hovedretter

Laksebøffer med græskarsalat

Denne salat er en af mine efterårsfavoritter. Perfekt hverdagsmad serveret med mør og saftig laks. Her får du opskriften på laksebøffer med græskarsalat

Laksebøffer med græskarsalat 

Tid: 30 minutter. Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
4 laksefileter
salt og friskkværnet peber
smør og/eller olivenolie til stegning
 
 
GRÆSKARSALAT
1 hokkaidogræskar
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
saft og skal af 1 usprøjtet citron
50 g mandler
150 g feta
½ granatæble
1 håndfuld mynte
 
Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >
 
PRØV OGSÅ: Laksebøffer med gulerodsfritter og aïoli
 

Opskrift - sådan laver du laksebøffer med græskarsalat 

 
1. GRÆSKARSALAT: Tænd ovnen på 175°. Skyl græskarret grundigt; halvér det, og fjern kernerne med en ske.  Skær græskarret i mundrette tern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend ternene med olie, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er møre og sprøde i overfladen. Vend de bagte græskartern med citronsaft og citronskal i en skål. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem meget groft. Bland dem med græskartern, smuldret feta og granatæblekerner. Pynt med mynteblade.
 
2. Krydr laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gennemstegte og gyldne. Servér med græskarsalat til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: One-pot pasta med tomater og chorizo – Få opskriften her

Tirsdag: Chili con carne med fyldte bagekartofler – Få opskriften her

Torsdag: Kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing – Få opskriften her

Fredag: Kyllingegryde med chorizo og oliven – Få opskriften her

Læs mere om: