kyllingelår
Hovedretter

Kyllingelår og spaghetti med ricotta

Denne cremede ret tager kun en halv time, fra du går i gang, til maden står på bordet. Her får du opskriften på kyllingelår og spaghetti med ricotta

Kyllingelår og spaghetti med ricotta 

Tid: 35 minutter. Ovntid: 35 minutter 
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
4 hele kyllingelår (med overlår)
salt og friskkværnet peber
 
 
SPAGHETTI MED RICOTTA
5 store gulerødder
400 g spaghetti
2 fed hvidløgw
1 håndfuld frisk timian 
1 spsk. olivenolie til stegning
250 g ricotta
saft og skal af ½ usprøjtet citron
1 dl friskrevet parmesan salt og friskkværnet peber
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
TIL SERVERING
friskrevet parmesan
frisk timian
 
PRØV OGSÅ: Sesamstegt kyllingelår og grillet grøntsagssalat
 
1. Tænd ovnen på 200°. Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.
 
2. SPAGHETTI MED RICOTTA: Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør godt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien. Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Mexicansk vegetarburger – Få opskriften her

Onsdag: Risotto med pastinakker og hasselnødder – Få opskriften her

Torsdag: Laks med appelsin og fennikelsalat – Få opskriften her

Fredag: Oksemørbrad med helbagt knoldselleri – Få opskriften her