kylling
Hovedretter

Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris

Begynd ugen sundt og nemt og med masser af asiatisk smag. Her får du opskriften på ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris

Ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
 
DET SKAL DU BRUGE
50 g frisk ingefær
500 g kyllingeinderfilet
2 spsk. jordnøddeolie til stegning
100 g cashewnødder
1 spsk. tørrede chiliflager
3 spsk. sojasauce
600 g savojkål
1 bundt forårsløg
saft af 2 limefrugter
 
TILBEHØR
250 g røde ris
 
PRØV OGSÅ: Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter
 

Opskrift - sådan laver du ingefær-kylling med cashewnødder og røde ris 

 
1. TILBEHØR: Kog de røde ris efter anvisningen på pakken.
 
2. Skræl ingefær, og hak det fint. Steg ingefær og kyllingefilet i olie i en wok eller på en stor pande. Tilsæt cashewnødder og chiliflager, og steg i ca. 4 minutter. Tilsæt sojasauce. Snit savojkål fint, og vend det i retten. Rens og hak forårsløg, og tilsæt dem. Steg det hele igennem ved høj varme i 3 minutter, indtil kålen falder let sammen. Smag til med limesaft, og servér med røde ris.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Grov rødbedetærte med gedeost og rødløg – Få opskriften her

Onsdag: Bagt risotto med svampe og bacon – Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk og butternutsquash med hummus og grønkål – Få opskriften her

Fredag: Lammeculotte med pistacienødder og kartoffel-selleri-gratin – Få opskriften her