hakkebøffer
Mad

Hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce

14. februar 2022
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten. Her får du opskriften på hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce
4 personer

HAKKEBØFFER

  • 600 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber

STEGTE SVAMPE

  • 4 store portobellosvampe
  • 4 spsk. olie til stegning
  • 1 dl balsamicoeddike
  • 1 spsk. honning
  • 100 g rucola

TILBEHØR

  • 1 kg nye kartofler

1. Tilbehør: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.

2 Hakkebøffer: Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.

3. Stegte svampe: Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver. Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe. Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter. Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.

Læs også