fuldkornstærte
Hovedretter

Fuldkornstærte med grøntsagsruller

Start ugen med en skøn fyldt med lækre grøntsager. Her får du opskriften på fuldkornstærte med grøntsagsruller

Fuldkornstærte med grøntsagsruller 

Tid: 30 minutter. Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
 
DET SKAL DU BRUGE
1 rulle færdig fuldkornstærtedej
2 squash
4 gulerødder
2 rødbeder
250 g ricotta
6 æg
1 lille håndfuld purløg
salt og friskkværnet peber
olivenolie til pensling
1 rund tærteform, diameter 24 cm
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Fuldkornstærte med aubergine og hytteost
 

Opskrift - sådan laver du fuldkornstærte med grøntsagsruller

 
Tænd ovnen på 185°. Fordel tærtebunden i tærteformen. Skyl squash, og skræl gulerødder og rødbeder. Pisk ricotta, æg, finthakket purløg, salt og peber sammen til en ensartet masse, og hæld det i tærtebunden. Lav lange bånd af grøntsagerne med en kartoffelskræller, og rul båndene stramt sammen til små grøntsagsruller. Sæt rullerne i tærten, efterhånden som de bliver færdige – start fra siderne, og arbejd dig ind mod midten af tærten. Pensl toppen af grøntsagsrullerne med olivenolie, drys med salt og peber, og bag tærten i ovnen i ca. 25 minutter, til den er fast og gylden.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Pita-pizza med pesto, serranoskinke og friske figner – Få opskriften her

Onsdag: Kyllingespyd med frisk ananas og kokos-quinoa – Få opskriften her

Torsdag: Rødspætte-pakker og pasta med ricotta-pesto – Få opskriften her

Fredag: Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat – Få opskriften her