fettuccine
Hovedretter

Fettuccine med ovnbagt tomatsauce

Så bliver det ikke nemmere! Start ugen med en lækker pastaret, hvor saucen nærmest laver sig selv i ovnen. Her får du opskriften på fettuccine med ovnbagt tomatsauce

Fettuccine med ovnbagt tomatsauce 

Tid: 15 minutter. Ovntid: 30 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
500 g cherrytomater
2 squash
4 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
 
TILBEHØR
400 g fettuccine
friskrevet parmesan
frisk basilikum
 
PRØV OGSÅ: Lav selv den lækreste hjemmelavede fettuccine
 

Opskrift - sådan laver du fettuccine med ovnbagt tomatsauce 

 
1. Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl squash, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne. Pil og pres hvidløg over tomat og squash, og top med basilikum. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater og squash let sammen.
 
2. TILBEHØR: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den rustikke tomatsauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikum.

Tip: Fettucine er brede pastabånd, der både fås i en frisk og i en tørret udgave. Begge dele kan fint bruges.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Fuldkornspaneret rødspætte med smørdampet spidskål – Få opskriften her

Onsdag: Krydrede lammekoteletter med rodfrugtsalat – Få opskriften her

Torsdag: Peanutcurrry med kikærter – Få opskriften her

Fredag: Helstegt kylling og blomkålssalat med jordbær og ærter – Få opskriften her