enchiladas
Hovedretter

Enchiladas med kødsauce og butternutsquash

Giv en rest kødsauce nyt liv med mexicanske krydderier – de søde græskartern passer perfekt til det spicy fyld. Her får du opskriften på enchiladas med kødsauce og butternutsquash

Enchiladas med kødsauce og butternutsquash 

Tid: 25 minutter. Ovntid: 35 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
1 tsk. tørrede chiliflager
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. paprika, gerne røget
½ tsk. kanel
1 spsk. olivenolie til stegning
½ portion kødsauce fra tirsdag 
1 dåse kidneybønner
 
 
TILBEHØR
½ butternutsquash
1 spsk. olivenolie
salt
 
TIL SERVERING
1 pakke tortillapandekager 
150 g cheddar
1 dl cremefraiche
3 forårsløg 
 
PRØV OGSÅ: Vegtar enchiladas
 
Opskrift - sådan laver du enchiladas med kødsauce og butternutsquash 
 
1. TILBEHØR: Tænd ovnen på 175°. Skræl butternutsquashen, og skær den i mindre tern. Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir; vend dem i olivenolie, og drys med salt. Bag ternene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er flot gyldne.
 
2. Rist chiliflager, spidskommen, paprika og kanel i olie i en gryde, indtil krydderierne begynder at dufte. Tilsæt kødsauce, og varm det igennem. Skyl kidneybønner, og lad dem simre med et par minutter.
 
3. SERVERING: Fyld pandekager med kødsauce, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med butternutsquashtern og friskrevet cheddar. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød. Dryp cremefraiche over, og pynt med tynde skiver forårsløg. Servér straks.
 
TIP:Erstat evt. butternutsquash med søde kartofler, som har lidt den samme smag.