https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/forretter/2012/07/1227-soede-risottokugler-med-blomkaal/1227-risottokugler-copy-2.jpg
Mad

Søde risottokugler med blomkål

6. juli 2012
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
De sprøde kugler er en delikat lille snack, som spises lune. Alt kan forberedes, så de bare skal frituresteges eller lunes let i ovnen. Risottoen SKAL laves i god tid, så den er helt kold

Søde risottokugler med blomkål
(ca. 20 stk.)

RISOTTO:
1 lille skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
225 g risottoris
(eller 1 pose økologisk risotto med artiskokker fra Il Fornaio)
½ tsk. gurkemeje
1 dl tør hvidvin
6-7 dl kogende, lys hønsebouillon
1 dl friskrevet parmesan

https://imgix.femina.dk/legacy/media/dff557496ba24a3a8ef885cb697b5f62.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e4bd514300241d3ac14627b42b23e5e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0ff1799f47b34135b53518d23c84c568.jpg

Læs også