Forretter

Snacksnegle med skinke og oliven

De små sprøde snegle er stærk vanedannende og ultra nemme at lave. Brug dem som appetizere sammen med et glas rosé-, rød- eller hvidvin eller et glas tør sherry

Snacksnegle med skinke og oliven

Der er godt med fyld i, og rullen kan laves klar i god tid, så sneglene bare skal i ovnen så sent som muligt. De smager nemlig allerbedst nybagte, men kan uden problemer stå en times tid.

(25 stk.)
1 rulle Wewalka-butterdej
1 lille glas rød pesto
1 pakke lufttørret skinke i tynde skiver (90 g)
2-3 spsk. grønne oliven, hakkede
50 g friskrevet parmesan
1 lille æg til pensling

Tag dejen ud af køleskab ½ time før brug. Rul den ud, og smør et tyndt lag pesto på, knap ud til kanten. Fordel skinken ovenpå, og drys med hakkede oliven og revet ost. Pensl kanterne med æg, og rul dejen lidt stramt sammen på den lange led. Skær den i skiver, og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Drys evt. med lidt revet parmesan på toppen. Pensl evt. kanterne med æg, men kun kanterne, ellers hæver de ikke pænt. Bag dem på næstnederste rille i en 225° varm ovn i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle let af på en rist.

Avokadomayo med grillede rejer
 

 
Hovedretter - til
hverdag og fest
Dejlige desserter og
skønne kager
Madplan til hele
ugen
 
Læs mere om: